En typisk söndag

Hej på er!
Den här helgen har varit riktigt bra. Fredagen bjöd på roligheter med vänner och en sväng till Harry. Medans lördagen blev betydligt lugnare med morgon mys till Sunes Jul. Kvällen spendardes hos Cissi med massa rolig tjejer, där det bjöds på mat, kladdkaka, godis och WI. Jag drog mig hemåt redan halv 11, var fruktansvärt trött och somnade ca 45 min senare. Kan ju säga att det kändes bra att kunna sova ut och vakna i god tid utan dåligt samvete. Det blev som sagt vintertid i natt! Det gillar vi!

Idag ska jag träffa Jossi och vi ska förbereda vad vi ska prata om imorgon och jag känner redan nu hur nervös jag börjar bli. Ibland kan bli nojig och nervös inför sånt här, men bortsett från det ska det bli grymt kul att får chansen till göra det här !

Har massa bilder från men glömde sladden till mobilen, så det får helt enkelt bli lite utav en bildbomb ikväll :)

/patricia

Fredagsröj Lördagsmys

Det är lördag! Vi byter på dagarna, igår var det fredagsröj och idag lördags mys.

Ikväll gästar jag och patricia ett friskt tjejgäng som alla är i snitt 6 år äldre än oss, vi äter god mat, skrattar och bara umgås. Ibland är det viktigt att prova göra andra saker. Av dessa tjejer får vi mycket i utbyte, att höra andras åsikter och speciellt tjejer i 20 årsåldern som, förhoppninsgvis har hittat sig själva, med saker att säga. Ibland dåligt i bland bra. Men vi lär oss fortfarande, varje dag, överallt.

Igår hittade vi några söta tjejer vid busshållsplatsen i lundby som vi kommer att hålla föreläsningar för.


I mitten Isa och flinar. som förövrigt fick mig att vara vaken till 05.00 med hjälp av Patricia.

Ta det lugnt ikväll!


Äntligen fredag och äntligen lov

Fredag, fredag gud vad jag älskar fredag! Och speciellt den här fredagen, för det innebär ingen söndagsångest. Höstlovet är här. Dessutom ser jag framemot lovet riktigt mycket nu, för att jag ska jobba på banken igen. Tillbaka och få lite nostalgi känslor från sommarens jobb på banken!

Den här veckan har vi gjort allt som behövs för att vi ska vara ett riktigt företag, enligt UF. Och det känns bra.
Tommy Flodman, är vår rådgivare och jag kan inte tänka mig en bättre person till det. Han är pricken över i. Nu är det snart dags för den första föreläsningen : ))

/patricia

Välkommen Tommy!

Nu hälsar vi alla vår rådgivare Tommy Flodman Välkommen i gänget. Tommy kommer vara ett bollplank i företaget då han vet, vad vi skulle säga allt, om branchen vi är och ska in i.
Han är en fruktansvärt duktig kurator som är iderik dessutom måste han älska att prata!


Film inspelning

Här har vi lite smygbilder från inspelningen igår.

Tack tjejer för att ni ställde upp, den blev riktigt bra och vi är så nöjda, Tack Kalle som gjorde filmen!



Färdigt! Patricia verkar tala om att hon ler, se här, här ler hon!


Never stop believing

God morgon !
Det är redan torsdag, är det inte galet? Veckan har gått otroligt snabbt.
En ny dag och nya utmaningar. På dagens schema står Stålforsskolan som innebär ett
besök med Tommy. Det är dags att
snacka om framtiden och kommande händelser.

/patricia

En sagolik dag !


Den här dagen har bara lyst av bra och positiva saker.
Oavsett att jag vaknade helt bombad och trött, och med en tanke som skrek LIGG KVAR LIGG KVAR!,
så är jag riktigt nöjd och glad. Jag tycker det käänns sååå jääävla bra. Mitt leende på läpparna bara växer!

Snart mina vänner då ska ni få se lycka !

/patricia

Olyckan drabbar alla...

Ibland händer det verkligen saker som får en att vilja sväva ifrån jorden och låta tiden gå. Så känner jag nu.
Anledningen är att jag tappat bort min mobi, min iphone 4 som jag ägt i kanske 2 månader. Det sjuka är att jag har aldrig tappat bort något av de slaget, aldrig. Det händer inte mig, peppar peppar ta i trä. Men nu gjorde det de och jag ett så dåligt samvete, jag vill gråta och mår illa.

Ja, jag är extrem. Jag är sjukt skuldmedveten när jag tappar bort saker, därefter mitt skumma beteende... Men nu är olyckan skedd och jag ska försöka komma över det någon gång i mitt liv.


I've been lookin for someone like you?

Det är okej att han är 3 år äldre, det är ideal, 2 år också, Helt klart. 1 år ska vi inte heller slänga bort. Äldre är inte alltid okej, det är inte okej när en fruktansvärt snygg kvinna (luras inte av skönhetsoperationerna) gifter sig med en brutalt äldre man. Men där är vi inte i närheten. Vet ni vad som inte är okej, Yngre, Det är inte okej att bli tillsammans med en yngre kille? Så varför?

Varför är yngre killar inget att sträva efter? You tell me? Vårt utbud skulle ju öka till det dubbla, Vi kanske måste öppna ögonen tjejer..

Så vad säger ni? Är vi fortfarande för små för att se dom yngre killarna, kommer vi någonsin det?

Prata på!!



/Josephine


VÅGA!

 Så har måndagen passerat.
Efter ett träningspass på Forever kommer man hem till fullsatt hus, Emelie en nära vän som också är frisör var hemma hos oss. Om ni förövrigt vill få koll på det som kallas hår så kontakta Emelie, hon är grym!
Ytligtems.blogg.se Kolla in där.

Efter en del glada besked i skolan idag fortsätter vi vidare med företaget, På måndag (höstlovet) åker vi till Strängnäs med andra UF företag, ska bli riktigt riktigt kul! Berättar vidare i veckan.



Kom ihåg att göra saker ni tycker om, att våga, det finns inget bättre. Och varje dag önskar jag att jag vore bättre på det. Här är jag för någon månad sen när jag hoppade fallskärm, det gav mig en insyn på vad jag vill i livet. Första mål, Vinna UF med systerskap!  Andra mål, ta fallskärmscertifikat Tredje mål bergsklättra.
Det är tre stora mål men vi får inte glömma dom dagliga. Le!

Ha en bra kväll
/Josephine


Måndag 11.00

God morgon ! Ännu en ny vecka har kommit och den här veckan skiljer sig lite från alla andra. På fredag när skolan slutat för dagen går vi på lov. Otroligt skönt. Då får man chansen att vila och bara va i en hel vecka. Dock ska jag jobba hela den veckan, vilket jag ser framemot otroligt mycket. Älskar att jobba, speciellt på banken där alla människor är grymt trevliga, snälla och omtänksamma.

Idag ska jag och J börja med power pointen, hoppas vi får till den så där perfekt nu!

/ Patricia

All we need is love

Det blir en full planerad vecka

Om bara 14 dagar ska hela föreläsningen vara klar, vi har att stå i.

Till December ska hemsidan, systrarna och barnmorska vara färdigt.

den 16 har vi även en till föreläsning för föräldrar om systerskap, den här veckan hoppas vi även på att ha fler inbokat innan jul.

/Josephine ♥

Life too short for counting calories

Här är mina Cupcakes från gårdagen! ser ut som att jag står för allt ätbart här!

 

Passar även på att visa mammas nya rattmuff, det är ett under att jag vågar åka med henne, hade jag varit några år yngre hade det här inte varit okej. Men det är ju mamma, och hon gillar rosa, får de henne att må bra så vad gör man?  Man gillar läget, tar kort på den och visar er!

 

Nu sova.

God natt

/Josephine


Lördag, veckans kanske härligaste dag

Lördagar är helt underbara. Man kan sova tills man vaknar, äte en god frukost och ägna dagen åt det man tycker om att göra. Det finns inget som hindrar skola/jobb eller liknande, eller så är det för min del ; )
Jag älskar att börja mina lördagar med ett träningspass för att sen komma hem och göra min goda omelett. Därefter rullar alltid lördagen på. Hinner umgås med både min familj och mina vänner.

Jag tror lördagen är den bästa dagen på hela veckan. Och det är just därför att man slipper ha den där söndagsångesten ni vet som man kan ha, för man vet att när man vaknar är det måndag och det är dags för skola / jobb igen. Man hinner sova, umgås, träna, shoppa, sova, städa o göra allt man vill och kunna lägga sig med ett lugnt samvete om att imorgon har jag en dag kvar att slippa från den vanliga vardagen: )

We're tryna get this all on one tape, so lets try make that happen.

 Hallå, hänger ni här ofta eller?

Redan lördag, Jag drog på mig halsfluss och mår... faktiskt ganska bra, halsen känns inte men så är det väl ofta, man mår värre när man vet att man har något, som ett barn som gråter över blod. Och därav kan vi dra slutsattsen, vårat psyke har större inverkan än vad vi tror, jag skulle säga den absolut allra största. För vi kan ju bara vi vill. Jag ska bli sveriges första kvinnliga stadsminister, eller egentligen inte, men det är ju ett bra mål på vägen mot något annat.

Idag ska jag umgås med min mamma lite och efter det åker jag till min mormor och träffar släkten, det brukar alltid skämtas om att jag inte har någon pojkvän, mormor har vi några tillfällen lagt fram det enkelt, "det är okej om du är lesbisk", Ja det är okej, men jag är inte lesbisk bara inte i ett förhållande med en kille. För det måste man inte! Skönt med val va?  

Jag älskar min familj!






Hoppas att ni får en bra lördag alla. Får jag tiden lägger jag upp bilder på mina finaste Cupcakes som jag gjorde igår.

Puss♥
/Josephine


Snö snö snö

Imorse när klockan ringde 06.05, såg jag ett täcke av snö överallt. Inte blev jag direkt motiverad att gå upp och träna på morgonen, men det gjorde jag ändå!
Nu sådär efter den här morgonträningen mår hela kroppen bra och känner mig pigg och glad. Men jag blir lite deprimerad av snön. Jag hade hoppats på att ta fram dunjackan om ca 1 månad, inte nu. Det är alldeles för tidigt, snön kommer ändå försvinna bort innan lördagens slut. Slask slask slask

Frågan är om man ska gråta eller skratta?
Kanske det finns lite hopp och lite ljusare dagar i snön som föll ner...

/ Patricia

It's time to let your self smile and feel good

Jag känner en stor glädje i kroppen och jag känner att vi har lyckats! Äntligen äntligen är vi verkligen på gång, nu är vi påväg till vårt riktiga mål. Vi har hunnit med massor idag och det känns otroligt bra. Nu är det bara att fortsätta jobba och förbereda. Ingen vila, vi ska sätta allting till 1000%. Jag vet att vi kommer klara det!


Jag kan inte lägga upp bilder ifrån min dator:(

JÄRNTEAMET!



Bilderna talar sitt klara språk. Vi är GLADA!


Nu är dom färdiga och vi är igång nu! Gläd...

img_3067 (MMS)

Nu är dom färdiga och vi är igång nu! Glädje i kroppen


Do you ever look deep down inside Starin' at yourself

Idag är en rolig dag, Vi ska printa Affischerna på riktigt, i A3 och färg. Det kommer kännas konstigt och riktigt coolt att hålla i dom, Våra Affischer, Något om, oss som alla ska se. Efter det ska vi till banken och fixa kontot, sedan tar vi bilen och våra liv, åker till stålforsskolan för att dela några ord med Tommy Flodman och efter det ska våra sjukt snygga Affischer upp, Bilder kommer vi lovar.



Höst bild på Patricia och Christine.

Ha en bra dag!

Boys will be boys

Patte och jag ska iväg och dansa snart. Bilfärden dit är nästan lika rolig som dansen, jag drar på mig wiples skador, lär mig svordomar jag inte trodde fanns och får tinitus av ljudvolymen i bilen, men det är samtidigt det som jag älskar. Patte kör grymt bra, men hon kör också efter sitt humör vilket resulterar i mina biverkningar.

Dansen är bland den roligaste träningen, om man väljer att kalla det träning, man svettas som ett djur men har kul under tiden.
Träning är bland det bästa som finns, vad tänker man med när man vilar sig i form, som jag har gjort tusen gånger om. Och kommer garanterat att göra i framtiden också. Då ska jag fan minnas det här inlägget.


Puss
/Josephine


dans är glädje

Det snöar, känner man glädje eller bara suck? Just nu känner jag suck. Jag vill inte att det ska bli som förra året, att snön kommer så tidigt och stannar så länge som 6 mån. Det räcker med 3 månader snö!

Men man måste krydda till vardagen när den är såhär grå och mulen. Göra något man tycker är kul och ser framemot. Jag har hittat en glädje, och det är träningen. Jag älskar att träna, då kommer jag bort lite från vardagen och min kropp mår bra. Ikväll är det nog det bästa passet på hela veckan  Aerobic dans ! Svin kul, svin bra musik och svin bra träning. Kan det bli bättre ;)?

Cupcakes

Till tjejkvällen igår bakade jag Muffin brownies med grädde på toppen som var utblandad med bär. Kan nog säga att det var bland det godaste jag gjort. inte en tanke på att det inte var så nyttigt, man måste äta onyttigt ibland!
Dessutom såg dom ut som bröst och när vi är inne på bröst kan vi ju tänka på rosa bandet, tack ni som har skänkt 50 kronor till rosa bandet via oss.

Jag vet inte om det bara är jag som brukar skriva att man ska plugga, men om det blir så mycket plugg är jag inte enig om. Varför pluggar man inte bara?

Dags att ta tag i dagen med en fortsatt snuva, Dans ikväll får ingen förstöra.

/Josephine

Tisdag


Det är redan tisdag. Snart är det dags för vår första riktigt stora föreläsning. Jag längtar! 

Tisdagar betyder egentligen inget speciellt, inte för min del, eftersom jag har dragit på mig sjuka och lite feber blir det bara lugnt. Med jordgubbssmootie, tv och plugg kommer man långt speciellt när det regnar ute. 
Förutom att tisdagar brukar vara tråkiga blir det annat till kvällen, det kommer ett gäng tjejer hit, vi ska spela spel, ta en lång promenad och äta gott. Vardagen kan vara rolig. 

Ha en bra dag!

/Josephine  


För dig kommer jag göra det tusen gånger om.

Har ni någon lyssnat på en låt , då menar jag verkligen lyssnat och förstått vad den handlar om? Ofta lyssnar man inte riktigt på låtarna man hur och får en känsla om vad de handlar om. För att varje låt som görs har en innebörd och betydelse. Och jag får ibland av en känlsa av att alla människor är ett eget album. Där varje låt presenterar något utav det man är.

Vet inte varför jag kom och tänka på det.

Som Josephine sa där nere, så har affischerna dumpat in i hotmailen och de blev sjukt fina. Blev överlycklig när jag såg de, nu känns det verkligen att det här händer på allvar!


Systerskap

Det plingade till i inkorgen på hotmail och vad ligger där, våra färdiga Afficher som är så jukt snygga! Nästan så att man vill lämna en tår. Åh jag vill aldrig att UF ska ta slut. Jag ska överlägga med Patricia sen visar vi er garanterat upp dom sjukt snygga affischerna här, håll ut!♥


Vänta inte

Idag på stan for Enna och jag in i bokhandeln, jag köpte en ny bok som heter Vänta,Blinka.


På baksidan står det: Vänta blinka handlar om kärlek drifter och drömmar och vad det innebär att våga vara sig själv, låter väl bra?

Iallafall till dom bra nyheterna. Vi har fått svar från Robin som gör hemsidor och han tar sig an våran, den blir helt klart till mitten av November/början av december. Dessutom har vi fått tipps om en väldigt bra barnmorska. Håll utkik.

Nu bokläsning och mys.

/Josephine


Familjehelg

Man får inte klaga på hösten när det är så fint väder.
Helgen började för oss båda med ett födelsedagsfirande och utgång på Nybron, en bra kväll med andra ord!

Resten av helgen har varit en familjehelg. För min del. Igår gick jag över till min Moster och åkte till Ikea med henne och min kusin. Efter det tog jag en långpromenad  2h  i solen, även om min Iphone small i marken och hela skärmen gick sönder så kunde jag inte vara arg. Allt känns väldigt bra just nu.

Idag tog jag med min Systerdotter Enna till TunaPark för att fixa mobilen,( efter en Zumba klass på Forever med vad som kan vara den snyggaste träningsinstruktören jag sett.), vi fikade och strosade omkring. På vägen hem gick vi förbi Plantagen och köpte en Kaktus och kruka till som hon fick måla när vi kom hem.  



Nu ska jag städa igenom mitt rum och efter det ska jag berätta två väldigt bra Nyheterom företaget här på bloggen.

/Josephine


Första mobilbloggen! Eftersom vi bara är t...

img_2861 (MMS)

Första mobilbloggen! Eftersom vi bara är tjejer i klassen har vi veckans hunk, för att kunna ha ögongodis o titta på


All tid räknas

Sådär. Vi börjar komma igång, Patricia har gjort en fin fin Design och vi har även blivit givare i Rosa bandet. Via oss kan ni skänka pengar till Rosa bandet och allt går oavkortat dit. Klicka här i rutan till höger för att skänka 50kr eller tryck på bandet i högra hörnet.

SMSA: BESEGRA 4370
till 72988 och skänk 50kr


Skriv gärna ditt namn tex: BESEGRA 4370 Josephine Wallin så alla kan se vem som har skänkt, annars får du självklart vara anonym.

Nu ska jag ta och stoppa mig i säng. Man glömmer lätt bort tiden när man brinner för något.

Imorgon är det en ny dag, nu drömmer vi stort!


/Josephine



Nu rullar det på !

Äntligen ser bloggen helt ok ut, men det är bara tillfälligt. Den kommer bli mycket finare med länkar och kategorier så att ni hittar enklare.
Och äntligen är vi igång, känns sjukt bra !

/Patricia

Ja, vi ska vinna SM !

It´s a new day

Välkommna hit kära vänner. Nu jävlar kör vi. Patricia och jag ska vinna UF, det finns inget annat.

/Josephine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0